Terapii SPA -sanus per aqua ! - WEBSITE X5 UNREGISTERED VERSION - arboradamedical

Go to content

Main menu:

Terapii SPA -sanus per aqua !

ELECTROTERAPIE
Curenti de frecventa medie(interferentiali) si joasa (TENS),ultrasunet(US)
Efecte -antialgice(calmeaza durerea)
-antiinflamatorii
-reducerea contracturii musculare
-miorelaxant
Aparatele moderne combina proceduri de electrostimulare folosite cu succes in terapiile de remodelare corporala
cum?-Electrostimularea este o procedura sigura si simpla prin care micro curentii sunt aplicati pe fibrele musculare ale zonei de tratament stimulandu-i si facandu-i sa lucreze ducand la reducerea tesutului adipos favorizand arderea grasimilor

TERAPIA SPA :conceptul de SPA este tot mai des intalnit in zilele noastre. Semantica S.P.A. -ului, adica sauns per aqua ="sanatate prin apa" aduna laolalta cele mai diverse metode de relaxare si detoxifiere a organismului .Jn dorinta de a trata si trupul si sufletul in acelasi timp am oferit o gama mai larga de proeceduri.Astfel la noi gasiti :
SPA FACIAL

Este o procedura care cuprinde un pelleing, masaj estetic al fetei gatului si al decolteului (inclusiv cu roci vulcanice),masaca Aceasta proecedura
va alunga stresul, activeaza circulatia sanguina ,favorizeaza penetrarea substantelor active din masti ,tonifiaza pielea .
TERAPIE SPA CORPORALA

Este o procedura care are ca scop :relaxarea musculara , stimularea circulatiei , drenajul limfatic etc
Cuprinde mai multe etape :peelig ,masaj ,impachetare ...
DETOXIFIEREA SPA este O NECESITATE
,O AI LA PICIOARELE TALE !
-De ce avem nevoie de detoxifiere ?
Pentru ca studiile si observatiile clinice au demonstrat ca orice organism acumuleaza toxine si ca majoritatea bolilor sunt legate strans de aceasta autointoxicare a organismului.
In tarile dezvoltate, curele de detoxifiere la spa sau la un centru medical fac parte din ritualul de ingrijire si pastrare a sanatatii a multor oameni.
A ajuta la detoxifierea organismului inseamna a preveni imbolnavirea !
Efectele autointoxicarii se manifesta prin diverse semne si simptome ,iar organismul nostru este ca o" cutie postala",mereu ne anunta ceva !....Trebuie doar sa il luam in seama !
.........................de ce detoxifiere?
Cercetarile si observatiile clinice au aratat ca în majoritatea cazurilor, bolile sunt strâns legate de autointoxicarea organismului cu toxine provenite din intestinul gros
DETOXIFIEREA SPA:se efectueaza cu ajutorul unui aparat special realizandu-se un circuit "inchis" intre aparat si pacient care ajuta la eliminarea toxinelelor din corp.
O detoxifierea corecta si completa este atunci cand se efectueaza si deanajul limfatic!
Analiza toxinelor eliminate se face in functie de culoarea apei.
Detoxifierea, curatarea organismului de toxine, este un proces important, atit in mentinerea sanatatii, cit si in curele de slabire. Fiecare dintre noi ar trebui sa faca o cura de detoxifiere, macar o data pe an, indiferent de virsta pe care o avem sau de starea sanatatii. Nu ne putem imagina cite toxine avem in organism si nici cit rau ne fac ele….Corpul nostru este casa sufletului nostru !
Prin detoxifierea organismului se produce colorarea apei in diferite nuante.
Verde/galben este dovada detoxifierii rinichilor si tractului urinar in timp ce culorile maro si negru identifica detoxifierea ficatului si vezicii biliare. Fulgii de culoare neagra sunt metalele grele-nocive eliminate, iar rosu indica toxine purtate in circuitul sangvin.
Portocaliul iti arata ca pana si toxinele depozitate in articulatii sunt eliminate din corp.
Alte efecte:
- intarirea sistemului imunitar
- echilibrarea bio - energetica
- regenerarea celulara

MASAJUL TERAPEUTIC M,ASAJ MSOMATIC ,MASAJ SPORTIV,MASAJ ANTICELULITIC ,MASAJUL DE DRENAJ LIMFATIC
"Masajul poate intari o articulatie slabita sau poate mobiliza o articulatie intepenita."spunea Hipocrat
Este uimitor cât de complexe sunt efectele produse de ceva aparent atat de simplu cum ar fi un masaj .
Si totusi ...,masajul corporal este o abordare holistica prin atingere,a sistemului musculo scheletal cu efecte si pe alte aparate si sisteme :digestiv, respirator ,endocrin,limfatic etc .
Masajul aduce beneficii la mai multe nivele:
pe corpul fizic produce -relaxare musculara,-reducerea durerii prin efectul de decontracturare musculara
-reduce inflamatia unei articulatii bolnave,imbunatateste circulatia,.
La nivelul pieli imbunatateste tonusul tegumentar si relimina celulele moarte,intensificarea circulatiei sanguine, determina eliminarea mai rapida a deseurilor metabolice creste fluxul de oxigen spre tesuturi
La nivel limfatic -imbunatateste circulatia limfei si eliminarea toxinelor ,eliminarea ac .lactic din muschii obositi,reduce edemele ,creste imunitatea
la nivelul sistemului nervos creste eliberarea de endorfine (analgezic natural al organismului )
-imbunatatirea mobilitatii (foarte important mai ales in masajul sportiv preventiv )
MASAJUL ENERGETIC -presupune echilibrarea energetica a organismului prin curatarea celor 7 centre energetice numite "chakre" cu efecte benefice la nivel somatic
Masajul aduce beneficii si la nivel mental!
Se stie ca o mare parte din problemele de sanatate au la baza stress-ul ,pe care de cele mai ulte ori nu stim sa-l "gestionam"
-masajul este o buna metoda de gestionare a stresului ,o persoana stresata este o persoana incarcata cu "energii" negative care pot duce in timp la o stare de boala in plan fizic .
-beneficii emotionale -schimbarea starii in bine ,prin relaxarea musculara
-asigura un somn de calitate
Indiferent pentru motivele pentru care se efectueaza, masajul ,poate deveni un aliat de putere in asistenta medicala a unei persoane!
MASAJUL CU PIETRE VULCANICE sau terapia geotermala si este o noutate in domeniul tratamentelor antistress
Se folosesc roci sterile calde care au efecte la nivelul sistemului energetic si refac echilibrul si armonia intregii fiinte
Benefic in eliminarea stresului , a nervozitatii, cu stari de anxietate, insomnii,probleme ale spatelui, dureri musculare, probleme circulatorii, artroze si artrite.Ajuta la eliminarea toxinelor si imbunatateste circulatia sanguina si limfatica .
Nu se efectueaza in:sarcina,anemie ,diabet zaharat
MASAJUL ESTETIC AL FETEI SI AL DECOLTEULUI - are rol de :
-activare a microcirculatiei favorizand penetrea substantelor active din seruri si masti
-asigura drenajul limfatic al fetei reducand edemele palpebrale
-efect tonifiant
-de lifting in cazul barbiei duble -
-efect relaxant sau din contra stimulant in functie de tipul pishologic al pacientei si de miscarile efectuate
Iata ca efectele masajului sunt multiple !
Subliniem inca odata ca :masajul nu este o tehnica simpla !(pe care sa o poata face oricine ), ca :in functie de miscarile efectuate ,de ritmul acestora ,de alternata ,vom obtine efectele dorite, iar pacientul la randul sau va avea o stare de bine, de confort si multumire.


 
Back to content | Back to main menu